BL Autobelettering.nl is een activiteit van Bosman Letters & Reklame uit Amsterdam. Bosman Letters & Reklame is de oudste signmaker van de Benelux.

Autobelettering van Bosman Letters staat voor de goedkoopste autobelettering van Nederland.  

 

 

Of het nou belettering van personen auto’s betreft, belettering van bestel auto’s of

de belettering van personen busjes. Bij Bosman Letters & Reklame bent u verzekerd van de meeste ervaring en de hoogste kwaliteit.

Bij autobelettering en fleetmarking speelt ervaring en routine een grote rol. Doordat Bosman Letters honderden auto’s per jaar belettert is die ervaring ruimschoots aanwezig. Gebruikmakend van de beste folies voor het te beletteren object, de juiste apparatuur en vanwege de zeer gekwalificeerde medewerkers behaalt Bosman Letters regelmatig een 9+ bij beoordelingen van klanten.

Kijk voor alle activiteiten op www.blsigngroep.nl. Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dè specialist van visuele communicatie. Met vier productgroepen; bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met circa 28 websites om al de verschillende producten te promoten.

Tot de BL Sign Groep behoren onder andere:

 Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid weet te koppelen aan scherpe prijzen, een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering. Bosman Letters & Reklame is tevens gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege. Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters voor hun wensen op het gebied van visuele communicatie. Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!