Vlaggen, banieren, beachvlaggen

De vlaggen, baniervlaggen en beachvlaggen van Bosman Letters & Reklame zijn de goedkoopste van het land.

Door productie in China, Polen en de Benelux hebben we voor iedere wens een oplossing.

 

BusinessVlaggen worden gemaakt van 100% gebreid polyesterdoek, 110 gr. per m2.Materiaal

Een prima kwaliteit vlaggendoek voor uw reclamevlaggen of bedrijfsvlaggen, met een glansafwerking. Dit doek is lichtdoorlatend en zeer sterk en daardoor geschikt voor alle weertypes.

Levensduur vlaggen

Door opdrachten te combineren, tezamen met lage overheadkosten, levert BusinessVlaggen.nl vlaggen van uitstekende kwaliteit tegen de beste prijs van Nederland. De gemiddelde levensduur van een vlag ligt tussen de 3 maanden en een jaar. Afhankelijk van het gebruik, de locatie en de weersomstandigheden.

Afwerking

BusinessVlaggen worden standaard afgewerkt met D- ringen of haken, of met een lus en koord afhankelijk van de soort vlag, zijn rondom dubbel gezoomd en hebben aan de mastzijde een broekingsband.
De baniervlaggen worden standaard geleverd met een open zoom aan de bovenzijde. Dit ten behoeve van de uitstaander.

Zeefdruk of digitale druk

Uw reclamevlaggen of bedrijfsvlaggen worden gezeefdrukt, in volvlak kleuren.
Zeefdruk verzekert u van perfecte kleuren met 100% doordruk van het materiaal. De achterzijde van de vlag is dus evengoed zichtbaar als de voorzijde, zij het in spiegelbeeld.
Wij gebruiken eco-vriendelijke inkten en ook het eindproduct levert weinig schade op voor het milieu.
Daarnaast leveren wij vlaggen in full color digitaal-druk. Deze sublimatietechniek heeft een goede 90% doordruk van het materiaal. Digitaal-druk wordt meestal toegepast bij kleine aantallen vlaggen in full color, bij logo’s of teksten met een verloop in de kleuren of bij opdruk in meer dan 4 kleuren.

Onze vlaggen worden zowel in China als in Nederland geproduceerd. De vlaggen die in de fabriek in China worden geproduceerd hebben een langere levertijd (circa 3 weken) maar zijn wel goedkoper. Het loont al bij bestellingen van meer dan 40 vlaggen. Onze rechte vlaggen en staande vlaggen worden gebruikt als reclamevlaggen, bedrijfsvlaggen, sponsorvlaggen, logovlaggen, actievlaggen, stuntvlaggen, clubvlaggen enzovoort.
De vlaggen worden gemaakt van een uitstekende kwaliteit vlaggenstof, ze zijn standaard rondom gezoomd en afgewerkt met een broekingband, haak en koord of met een lus en koord afhankelijk van de soort vlag.
Al vanaf 40 stuks leveren wij de vlaggen in zeefdrukkwaliteit, tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

goedkope vlaggen

Over Bosman Letters

Concluderend kunnen we stellen dat u Bosman Letters goed zit voor al uw produkten op het gebied van visuele communicatie. Daarnaast heeft Bosman Letters een zeer goede staat van dienst. Enerzijds doordat Bosman de oudste signmaker van het land is. Anderzijds door de kwaliteit bewaking van de geleverde produkten.

Automatisering

Door middel van verregaande automatisering van de systemen wordt dit proces steeds maar weer bewaakt. En bovendien door nauwe samenwerking met leveranciers. Hieruit volgt een win-win situatie. Indien er toch een probleem is na levering wordt dat professioneel opgelost. Pas nadat de klant tevreden is, zijn wij dat ook. Omdat het resultaat telt.  Ter illustratie adviseren wij onze foto galerij. Daardoor ziet u zelf welke produkten wij hebben geleverd. Immers…beelden zeggen meer dan woorden.

Zoals gezegd…. kijk rustig rond op onze verschillende websites. Opdat u zelf kunt ervaren dat Bosman Letters van vele markten thuis is.  Daarnaast bent u natuurlijk welkom in onze showroom. Hoewel dat altijd op afspraak gaat, bent u uiteraard van harte welkom.

Verder kunnen we natuurlijk ook bij u op lokatie langskomen. Waardoor we ter plekke uw wensen kunnen doorspreken. Zodoende kunnen we exact bepalen wat bij u past. Net zoals we dan een goede indruk van uw bedrijf krijgen. Dat is namelijk van belang voor een goed advies. In de eerste plaats omdat er zoveel verschillende producten zijn. En in de andere plaats omdat een produkt wel bij uw identiteit moet passen. Opdat u zich prettig voelt met de gekozen uitvoering. Net zoals het budget bij u moet passen. Ook weer omdat Bosman Letters vele mogelijkheden heeft vanwege het uitgebreide pakket. Het is ten slotte een investering die u doet.